Vi hjälper dig till körkortet

Varmt välkommen till Centrums Trafikskola

Vi finns för att du ska kunna nå dina körkortsdrömmar på så kort tid som möjligt till ett rimligt pris. Vi ger dig därför en effektiv, värdefull och livslång trafikutbildning. Hos oss träffar du välutbildade och engagerade Trafiklärare som gör allt för att du ska klara dig på egen hand i trafiken på ett säkert och miljövänligt sätt.

Vi erbjuder kvalificerad, individuellt anpassad utbildning för personbil – B. Hos oss kan du ta körkort med intensivkurs eller under en längre period. Tillsammans med dig lägger vi upp en effektivt utbildningsplan utifrån dina önskemål och förväntningar. 
Vi hjälper dig hela resan fram till körkortet. 

Servicen hos oss

I vår reception finns vi för att besvara dina frågor och funderingar, hjälpa till med planering och bokning samt se till att alla våra elever trivs och känner sig trygga på trafikskolan. Vi strävar alltid efter att erbjuda dig en känsla av unik service och en personligt anpassad utbildning. Välkommen till oss på Centrums Trafikskola AB, där vi är här för att göra din utbildningsresa så smidig och givande som möjligt.

Välj en god dryck ur vår kaffemaskin
Våra lokaler ligger centralt i Norrköping och i Nyköping
Tidig till lektion? du får självklart vänta i vårt väntrum
Vi har även ett mysigt litet kök där du kan avnjuta en god lunch
Föregående bild
Nästa bild

Vår trafikskola

Våra centralt belägna lokaler i Norrköping är lättillgängliga för dig. Vi erbjuder separata väntrum och teorirum för att du ska kunna läsa teori i lugn och ro. Datorer finns tillgängliga för utlåning, som du enkelt kan hämta i receptionen.

För att hålla energin uppe kan du njuta av en god dryck från vår kaffemaskin och välja mellan en läcker kaka eller en hälsosam frukt.

Om du är tidig till din lektion är du välkommen att vänta i vårt bekväma väntrum. Vi har också ett mysigt litet kök där du kan låna kyl och mikrovågsugn, samt njuta av en god lunch. Vi ser fram emot att göra din vistelse hos oss så bekväm och trevlig som möjligt på Centrums Trafikskola AB

Teorilektioner / Teorihjälp

Vi erbjuder lärarledda teorilektioner en gång i veckan kostnadsfritt för alla våra inskrivna elever. Du som elev får gärna ta med dig en vän som stöd och sällskap.
Tillsammans går vi genom del för del och har öppna diskussioner. Vi har även enskilda teorilektioner för dig som önskar professionell hjälp tillsammans med lärare mot en kostnad på endast 199 kr/h.

Föregående bild
Nästa bild

Våra fordon

Vi har bilar som är lättkörda och med rätt utrustning så det ska underlätta så mycket som möjligt för dig som elev och på så sätt bidra till körglädje och vilja att lära sig. Väljer du att ta körkort med Automatbil så kör du Mercedes – Benz GLA 200 årsmodell 2023 bensin. Väljer du att körkort med Manuellväxlad bil kör du Audi A 3 sedan- bensin. När du är redo för din uppkörning kör du självklart upp med samma bil som du har haft under din utbildning

Vi på Centrums Trafikskola

Khabat

Med fantastisk drivkraft och kämpaglöd är det Khabat som låter Centrums trafikskola uppnå nya mål varje dag. Med stort fokus på utveckling ser han till att trafikskolan ständigt håller toppkvalitet! Med sin omtänksamma personlighet håller Khabat både personal och elever motiverade året om. Du hittar honom oftast i trafikskolans lokaler där han bemöter dig med ett motiverande leende!

Julia

I receptionen möts du av Julia, som alltid har ett vänligt leende på läpparna. Hon använder sin expertis för att hjälpa dig att skräddarsy din utbildning enligt dina egna behov och preferenser. Julia är en mästare på att lösa problem och jobbar hårt varje dag för att se till att både elever och kollegor är nöjda. Hos Julia kan du alltid känna dig trygg, och tack vare hennes personliga service känner du dig snabbt som hemma på trafikskolan.

Sarah

Med Sarahs glada personlighet och sociala energi blir det sällan en tyst minut i hennes sällskap. Med drivande ambitioner och sitt professionella sätt att planera hjälper hon dig fram till körkortet på nolltid. Bredvid Sarah i bilen kan du förvänta dig mycket skratt, och har du kluriga teorifrågor är hon expert på att rita, demonstrera och förklara. Boka din tid med Sarah idag!

Jessica

Med ett ständigt leende på läpparna får Jessica alla att känna sig välkomna på trafikskolan. Hennes lugna och betryggande personlighet gör att du alltid känner dig bekväm bakom ratten. Med sina höga ambitioner och professionella utbildningsmetoder kommer körkortet snart att vara inom räckhåll med Jessicas hjälp. Boka din utbildning hos Jessica idag!

Fanny

I receptionen hittar du Fanny som alltid bemöter dig med ett vänligt leende. Med sin omtänksamma personlighet skapar hon en varm och välkomnande atmosfär för både elever och kollegor på trafikskolan. Hon är också proffs på att planera, vilket gör att allt flyter på smidigt när du bokar din utbildning hos oss. Fanny är onekligen en stjärna och bidrar till att alla känner sig som hemma i trafikskolans lokaler!

Selam

Med stor ambition och professionell inställning hjälper Selam dig att nå körkortet på ett kick. Med Selam som din lärare kan du alltid känna dig trygg och säker bakom ratten, och hans lugna personlighet förbereder dig för nästa steg i din körning. Han är en riktig glädjespridare och ser till att alla känner sig trygga på trafikskolan. Selam pratar Svenska och Arabiska, boka din tid idag!

Sara

Med sin glädjespridande personlighet håller Sara ständigt stämningen på topp. I hennes sällskap blir det sällan en tråkig stund, och bredvid Sara i bilen kan du därför förvänta dig mycket skratt samtidigt som du får en lugn och seriös utbildning. Med Saras professionella förmåga att utbilda är körkortet ditt på nolltid. Boka din utbildning hos Sara idag!

Hilda

I receptionen hittar du Hilda som alltid bemöter dig med ett varmt leende på läpparna. Med hennes expertis hjälper hon dig att planera din utbildning efter dina personliga önskemål. Hilda är en stjärna när det gäller problemlösning och hon kämpar dagligen för att hålla elever och kollegor tillfreds. Hos Hilda känner du dig alltid trygg och med hennes personliga service känner du dig snabbt som hemma på trafikskolan.

Ta ditt körkort snabbt och smidigt,
kvalité till låga priser.

Hos oss kan du delbetala ditt körkort räntefritt